مقاله

آشنایی با انواع پرچ چکشی و روش پرچ چکشی

آشنایی با انواع پرچ چکشی

آشنایی با انواع پرچ چکشی و روش پرچ چکشی

مقدمه

پرچ چکشی از اتصالات دائمی هستند که هم قیمت ارزانی دارد و هم پرچ آن سریع انجام می‌شود. از پرچ چکشی برای دو اتصال کنار هم استفاده می‌شود و در اتصالاتی به شکل لولا مانند نیز پرکاربرد است به شکلی که دو قطعه در کنار هم به حرکت در می‌آیند ولی از هم جدا نمی‌شوند. پرچ چکشی در قسمت‌های کور و همچنین ته باز بکار گرفته می‌شود.

از پرچ چکشی برای اتصال متریال‌های مختلف نظیر آلومینیوم، مس، فولاد و… استفاده می‌شود. پرچ‌ها به شکل‌های متنوعی موجود است، یک شکل از انواع پرچ چکشی، پرچ چکشی نیمه پر است که از قسمت سر پرچ به میزان 4 میل فاصله داشته و خالی است، این نوع پرچ محکم‌تر بوده و آسان‌تر پرچ می‌شود.

استانداردهای پرچ چکشی با توجه به شکل ابعاد اصلی آنها که شامل قطر سر پرچ، طول پرچ، قطر و عمق سوراخ پرچ می‌باشد با نام ISO، BS و DIN در بازار موجود است.

انواع پرچ چکشی در صنایع ساختمان‌سازی، در و پنجره، محافظ باد، کابینت، مبل، کمد، ساخت وسایل نقلیه، هواپیما سازی، کشتی سازی و… کاربرد دارد.

در ادامه به معرفی انواع پرچ چکشی، مزایای استفاده از پرچ چکشی، روش پرچ چکشی، پرچ چیست و قیمت پرچ چکشی پرداخته می‌شود. تا انتها همراه ما باشید.

جهت خرید این محصول و مشاهده محصول کلیک کنید.

تدبیر صنعت

پرچ چیست؟

پرچ یا Rivet یک اتصال‌دهنده مکانیکی محبوب می‌باشد که برای اتصال انواع ورق‌ها استفاده می‌شود. پرچ‌ها از دو قسمت سر و دم تشکیل شده‌اند. پرچ‌ها معمولا از جنس فولاد کم کربن، مس و آلومینیوم تولید می‌شوند. پرچ‌های بزرگ برای اتصال قطعات فلزی کاربرد دارد و پرچ‌های کوچک برای ورق‌های نازکی از جنس فلز، چوب و… استفاده می‌شود.

پرچ‌ها می‌توانند بارهای برشی عمود را به خوبی تحمل نموده و علاوه بر آن تحمل بارهای کششی موازی با محور را نیز دارند. انواع پرچ شامل: پرچ پرسی، پرچ چکشی آهنی سوراخ‌دار، پرچ چکشی آهنی سر کونیک، پرچ چکشی آهنی سرکوچک، پرچ چکشی آهنی سر پهن، پرچ چکشی آهنی سر عدسی، پرچ چکشی آهنی سر تخت، پرچ چکشی آهنی سرگرد، پرچ چکشی آهنی سرخزینه، پرچ چکشی آهنی سیاه، پرچ چکشی آهنی سفید، پرچ چکشی آلومینیومی، پرچ چکشی مسی، پرچ چکشی برنجی، پرچ چکشی استیل، پرچ چکشی استنلس استیل، پرچ چکشی آهنی، پرچ چکشی فولادی، پرچ استیل ضربه‌ای، پرچ فولادی ضربه‌ای، پرچ چکشی نیمه پراز جنس آهن، پرچ چکشی آهنی تو پر، پرچ چکشی آهنی توخالی، پرچ آلومینیومی ضربه‌ای، پرچ استنلس استیل ضربه‌ای، پرچ مسی ضربه‌ای، پرچ برنجی ضربه‌ای، پرچ آهنی ضربه‌ای، پرچ ضربه‌ای، پین پرچ و… می‌باشد.

پرچ یا Rivet

یک اتصال‌دهنده مکانیکی محبوب می‌باشد که برای اتصال انواع ورق‌ها استفاده می‌شود

معرفی پرچ چکشی

پرچ چکشی یک مفتول فلزی می‌باشد محکم‌کننده دو وسیله بهم است. پرچ چکشی از اتصالات دائمی هستند که هم قیمت ارزانی دارد و هم پرچ آن سریع انجام می‌شود. از پرچ چکشی برای دو اتصال کنار هم استفاده می‌شود و در اتصالاتی به شکل لولا مانند نیز پرکاربرد است به شکلی که دو قطعه در کنار هم به حرکت در می‌آیند ولی از هم جدا نمی‌شوند. پرچ چکشی در قسمت‌های کور و همچنین ته باز بکار گرفته می‌شود.

پرچ‌ها به شکل‌های متنوعی موجود است، یک شکل از انواع پرچ چکشی، پرچ چکشی نیمه پر است که از قسمت سر پرچ به میزان 4 میل فاصله داشته و خالی است، این نوع پرچ محکم‌تر بوده و آسان‌تر پرچ می‌شود.

استانداردهای پرچ چکشی با توجه به شکل ابعاد اصلی آنها که شامل قطر سر پرچ، طول پرچ، قطر و عمق سوراخ پرچ می‌باشد با نام ISO، BS و DIN در بازار موجود است.

در ادامه به روش پرچ چکشی پرداخته می‌شود.

پرچ چکشی از اتصالات دائمی با قیمت ارزان

پرچ چکشی یک مفتول فلزی که محکم‌کننده دو وسیله بهم است.

انواع پرچ چکشی

انواع پرچ چکشی در صنایع ساختمان‌سازی، در و پنجره، محافظ باد، کابینت، مبل، کمد، ساخت وسایل نقلیه، هواپیما سازی، کشتی سازی و… کاربرد دارد.

پرچ چکشی آهنی آلومینیومی: یکی از جدیدترین نوآوری در صنعت محسوب می‌شود. این پرچ مقاومت بالای جذب ضربات را داشته و به دلیل ترکیب آلومینیوم و آهن در ساخت آن، در برابر فشارهای بالا مقاومت بسیاری دارد و ضربات و فشارهای مکرر را تحمل کرده و برای پروژهای صنعتی مناسب می‌باشد.

آلومینیوم موجود در این پرچ، باعث ایجاد وزن سبک شده به طوریکه حمل و نقل راحت‌تر نموده است. در برخی از پروژها که مدام حرکت دارند استفاده از این پرچ گزینه بسیار مناسبی می‌باشد.

پرچ چکشی آهنی آلومینیومی یکی از انواع پرچ چکشی می‌باشد که در صنایع نفت و گاز، تعمیرات خودرو، ساخت و ساز، ساختمان‌های فلزی و… کاربرد دارد.

علت استفاده از این پرچ کاهش زمان اجرای پروژها بهمراه افزایش کارایی این محصول می‌باشد. پرچ چکشی آهنی آلومینیومی مقاومت بالا و وزن سبکی نیز دارد.

در مقاله گذشته با عنوان ” پرچ چکشی نیمه پر” درباره پرچ چکشی آهنی و آلومینیومی توضیحاتی داده شده است همچنین به معرفی پرچ چکشی نیمه پر پرداخته شده است.

پرچ چکشی استیل: یکی دیگر از انواع پرچ چکشی، پرچ چکشی استیل می‌باشد. در ساخت این پرچ از ترکیب آهن و آلومینیوم بکار رفته است این امر باعث ایجاد استحکام بالا در این پرچ شده است. علاوه بر آن در برابر

حرارت و خوردگی و همچنین فشار بسیار مقاوم عمل می‌کند.

پرچ چکشی استیل در صنایع ساختمانی، صنایع دریایی، ساخت تجهیزات ورزشی، تولید اتومبیل و… کاربرد دارد.

اگر به دنبال خرید پرچ چکشی آهن در سایزهای M3 الی M12 هستید این پرچ با خرید مستقیم از چین توسط فروشگاه تدبیر صنعت ستاره تهیه و با کف قیمت بازار به فروش می‌رسد.

پرچ چکشی فولادی: این پرچ از پرچ‌‌های دائمی محسوب می‌شود که نسبت به اتصالات پیچ و مهره دوام بالاتری داشته و قابلیت باز و بسته شدن را ندارد.

پرچ چکشی مسی: از انواع پرچ چکشی، پرچ چکشی مسی می‌باشد که در برابر خوردگی و ضربه مقاومت بالایی دارد و در مدل‌های مختلف در بازار موجود است.

انواع پرچ چکشی

کاربرد انواع پرچ چکشی در صنایع ساختمان‌سازی، در و پنجره، محافظ باد، کابینت، مبل، کمد، ساخت وسایل نقلیه، هواپیما سازی، کشتی سازی

روش پرچ چکشی

روش پرچ چکشی بسیار آسان می‌باشد. بر روی صفحاتی که قرار است پرچ روی آن‌ها انجام شود، توسط دریل سوراخی ایجاد می‌کنید بعد از تمیزکاری قطعه میخ را داخل سر انبر پرچ گذاشته و سر آن را به محل اتصال گذاشته و ضربه بزنید بعد از آن قطعات را روی قالب مخصوص گذاشته در واقع این قالب‌ها تکیه‌ گاه مستحکمی برای صفحات هستند و از تغییر فرم لحظه‌ای صفحه پیشگیری می‌کند. بعد پرچ چکش را برداشته و دو قطعه بهم وصل شود. با تغییر دادن جهت پرچ چکش شکل آن تکمیل می‌شود.

روش پرچ چکشی

روش پرچ چکشی بسیار آسان می‌باشد. بر روی صفحاتی که قرار است پرچ روی آن‌ها انجام شود، دو قطعه بهم وصل شود. با تغییر دادن جهت پرچ چکش شکل آن تکمیل می‌شود.

مزایای استفاده از پرچ چکشی

  • قیمت ارزان: استفاده از پرچ‌های چکشی برای ایجاد اتصال کم هزینه بوده و قیمت مناسبی دارند.
  • قابلیت اتصال بالا: پرچ‌ها قابلیت اتصال به همدیگر را در همه جهات را دارند.
  • سازگار بودن با محیط: از دیگر مشخصه‌های استفاده از پرچ چکشی سازگاری این پرچ با محیط می‌باشد.
  • مقاومت بالا: این پرچ‌ها اتصال بسیار مقاومی را ایجاد می‌کنند.
  • امکان جدا سازی: جدا کردن پرچ‌ها نسبت به جوشکاری راحت‌تر انجام می‌شود.
  • بررسی راحت: بررسی کردن اتصال پرچ‌ها راحت‌تر از بررسی اتصالات جوشی می‌باشد.
مزایای استفاده از پرچ چکشی

استفاده از پرچ‌های چکشی برای ایجاد اتصال کم هزینه و قیمت مناسب

قیمت پرچ چکشی

قیمت پرچ چکشی با توجه به ویژگی‌هایی که دارند از جمله مدل، سایز، جنس و… متفاوت می‌باشد. همچنین پرچ‌ها بر اساس کاربردی که دارند برای مصارف صنعتی و غیر صنعتی بکار برده می‌شوند، همین امر برای تعیین قیمت پرچ چکشی موثر می‌باشد.

برای استعلام قیمت پرچ چکشی و همینطور موجودی این محصول با فروشگاه تدبیر صنعت ستاره تماس حاصل فرمایید.

پرچ چکشی از جنس آهن در سایزهای M3 الی M12 ساخت چین در فروشگاه تدبیر صنعت ستاره موجود است.

برای خرید پرچ چکشی، بصورت خرده و عمده می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج شده اقدام کنید.

تمامی اجناس، با قیمت عمده عرضه می‌شود و با ضمانت برگشت وجه در صورت عدم رضایت به فروش می‌رسد.

تعیین قیمت پرچ چکشی

قیمت پرچ چکشی با توجه به ویژگی‌های از جمله مدل، سایز، جنس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *